26.04.2024
Новини

Завершується перший етап навчання “Гвардії наступу”

На Тернопільщині проводяться навчання для бійців бригади “Гвардії наступу”. На цих навчаннях побував начальник обласної військової адміністрації Володимир Труш. За його словами, новобранці бригади “Лють” проявляють високу мотивацію та наполегливість у підготовці. Ці хлопці та дівчата завершують перший етап базової військової підготовки та тактичної медицини. Навчання особового складу восьми нових бригад “Гвардії наступу” триватиме від 2 до 4 місяців, а їх тренують найкращі інструктори. Під час вишколу бійців навчають різним тактичним сценаріям, таким як ведення вогню з укриття, маскування, облаштування фортифікаційних споруд, евакуація пораненого з поля бою та надання йому першої допомоги.

Нагадуємо, що Національна гвардія України шукає добровольців для запису до штурмових бригад “Буревій”, “Червона калина”, “Кара-Даг”, “Рубіж”, “Спартан” та “Азов”. Державна прикордонна служба України шукає добровольців для бригади “Сталевий кордон”, а Національна поліція України — для бригади “Лють”.

Інформацію про умови проходження служби та запис до штурмових бригад можна дізнатися у центрах надання адміністративних послуг або зателефонувавши на “Гарячу лінію” за номером 0800100020.

Перейти до панелі інструментів