16.04.2024
Новини

Біля СБУ збили жінку: постраждала відлетіла від авто на 10 метрів

ДТП у Тернополі

У Тернополі на вулиці Степана Бандери сталася ДТП – водій на Toyota Avensis збив пішохода. Удар був таким сильним, що 38-річна жінка опинилася за 10 метрів від місця аварії. Дорожньо-транспортна подія сталася вчора, 24 січня, близько 19:30 в районі обласної лікарні, біля управління СБУ у Тернопільській області.

Про це редакції “Терміново” повідомили наші читачі.

Аварія трапилася на пішохідному переході. Він не освітлювався, було темно, кажуть очевидці. Жінка, яка потрапила під колеса, підсвічувала собі дорогу ліхтариком. Проте водій її не побачив.

Від удару в автівки тріснуло лобове скло, водій попередньо неушкоджений. Зі слів очевидців, він був тверезим. Постраждала жінка була у свідомості, реагувала на запитання. Ймовірно, у неї ушкоджений таз. Очевидці викликали швидку та зателефонували її чоловіку. Жінку госпіталізували.

Очікуємо офіційний коментар поліції Тернопільщини щодо обставин цього ДТП.

Оновлено. У відділі комунікації ГУ НП Тернопільської області кажуть, що аварія трапилася о 19:40. Про ДТП у поліцію повідомив сам водій автівки – 19-річний хлопець. “Кермувальник іномарки, рухаючись в напрямку перехрестя Збаразьке кільце, не встиг загальмувати на нерегульованому пішохідному переході і як результат – під колеса транспорту потрапила 38-річна жінка. Її бригада екстреної меддопомоги госпіталізувала до лікарні”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також: у центрі Тернополя на тротуарі збили жінку

Перейти до панелі інструментів