27.04.2024
Новини Промо

Уроки англійської мови для дітей без стресу та репетитора

Сучасні школярі не люблять проводити багато часу за підручниками, не люблять вчитися. Проте знання англійської мови в нинішніх реаліях є не просто важливим скілом, а необхідністю. Зі знанням іноземної ваші шанси вступити в хороший ВНЗ, зокрема, за кордоном, суттєво зростають. Те ж саме стосується і високооплачуваної роботи.

Проте на етапах навчання школи важливо зацікавлювати дитину. Це непроста задача, адже школярі просто ненавидять репетиторів, зазубрювання нових слів, виконання багатогодинних домашніх завдань. Але уроки англійської мови для дітей можуть відбуватися без стресу, та ще й з неймовірним задоволенням. Досвід показує, що в Ehglishdom учні з нетерпінням чекають кожне заняття. Тут навчають англійської з нуля, навіть якщо дитина не знає навіть алфавіту.

Який метод навчання вибрати – групові чи індивідуальні заняття?

Кожна школа з іноземних мов пропонує 2 варіанти навчання – це заняття у групах та індивідуально. Щоб не відбити у дитини, яка тільки почала шлях з опанування першої іноземної, будь-якого бажання до навчання, потрібно правильно обрати його форму.

Групові заняття краще підходять для тих, кому потрібно покращити вивчення англійської мови. Це цікаво, адже дітям потрібно буде працювати у парах, в командах, співпрацювати і змагатися.

Також потрібно звернути увагу на те, чи є у школі спеціальна програма, з якою дозволяють ознайомитися батькам. Англійська краще засвоюється в ігровій формі, під час інтерактивних завдань, з використанням матеріалів для творчості та різнокольорових елементів.

У таких групах повинно бути не більше 6 осіб, щоб вчитель зміг повноцінно попрацювати з кожною дитиною.

Індивідуальні заняття варто обрати, якщо вашій дитині важко сконцентруватися, вона не любить галасу та звикла зробити все зважено і в середньому темпі.

Якщо з різних причин ви не можете приводити дитину на заняття у школу, можна буде обрати онлайн-заняття. Такий формат навчання підходить для дітей від 6 років. Суттєвий плюс – ви зможете спостерігати за процесом навчання дитини і відслідковувати прогрес.

Важливою відмінністю індивідуальних занять від групових є те, що за необхідністю ваша дитина може виконувати шкільне домашнє завдяння з англійської просто під час уроку.

Переваги навчання в Ehglishdom у порівняння з репетитором:

  1. не потрібно купувати спеціальні підручники, все уже розроблено;
  2. безкоштовний доступ до мобільного додатку для закріплення інформації та ігор;
  3. пробний урок – безкоштовно;
  4. це дешевше, ніж з репетитором офлайн.

Це уроки, від яких отримуєш максимальний результат і які гарантовано подобаються дітям.

Перейти до панелі інструментів