19.04.2024
Новини Оперативно

Очевидці розповіли деталі вбивства на Київській. Ексклюзив від “Терміново”

Раніше “Терміново” повідомляло, що у Тернополі на вулиці Київській біля під’їзду було виявлено бездиханне тіло чоловіка. 60-річному жителю Чортківщини було оголошено про підозру у вчиненні вбивства.

“Ушкодження на тілі свідчили про насильницьку смерть чоловіка.

У ході слідчо-оперативних заходів стало відомо, що до вбивства, ймовірно, причетний уродженець села Соколів Чортківського району, котрий на даний час не має постійного місця проживання”, – йдеться у повідомленні.

Біля під’їзду, де був скоєний злочин, і досі залишається багато слідів крові. А місцеві жителі і досі не заспокоїтись від шоку, який пережили.

До слова, убивство було скоєне у будинку №16, де місцеві влаштували притон. Пан Андрій, який вранці того дня йшов на роботу, мимовільно став очевидцем подій. Ось що він розповів журналісту “Терміново”:

 – Коли я підійшов, то на місці був труп, накритий простинню, і уже були експерти і поліція. Злочинців першим побачив двірник Степан. Він мені розказав, що зранку підмітав вулицю, і побачив, що люди за руки і за ноги несли побитого чоловіка. Він був лише в штанах та одній шкарпетці. 

 – Схоже, вони несли його до смітника. Коли побачили двірника, відразу втекли.

За словами двірника, до злочину причетними є власниця квартири, в якій облаштували притон (висока жінка з рудим волоссям) та її співмешканець.

Зловмисника затримали, йому вже обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

 

Перейти до панелі інструментів