24.04.2024
Новини

Юні кременецькі регбісти показали професійну гру на Чемпіонаті України

Юні кременецькі регбісти показали сильну, професійну гру на Чемпіонаті України з регбі серед дітей. У наших спортсменів було багато сильних суперників з 10 областей. Тож цього разу вони залишилися за крок до призового місця. Та усі перемоги у кременчан ще попереду, – переконаний директор Кременецької ДЮСШ ім. Андрія Пушкаря Євген Запольський. 

“Закінчився фінал Чемпіонату України з регбі – діти, де малі кременчани були за крок до перемоги. Діти показали захопливу, професійну та відважну гру. Граючи з сильними суперниками з десяти областей України, поступившись Хмельницьку, гравці якого вибороли І місце, Харкову – II місце, Одесі – III, Кременець здобув IV. Це початок, всі перемоги попереду! Дякуємо батькам за прекрасних дітей та довіру. Дякуємо начальнику відділу молоді та спорту Кременецької міської ради Андрію Станіславенку за допомогу у доїзді”, – пише директор ДЮСШ.

Також юним спортсменам пощастило поєднати змагання із відпочинком. Кременчани вловили ще по літньому теплі дні, побували на одеському пляжі та у дельфінарії.

Перейти до панелі інструментів