26.04.2024
Відео Новини Оперативно Політика

Мініпереворот в Бережанській міській раді (відео)

Сьогодні достроково припинено повноваження секретаря Бережанської міської ради Ірини Мигович, першого заступника міського голови Марії Лук’янової та заступника міського голови Степана Кухарука.

Як повідомили в міськраді Бережан, відповідне рішення було прийнято сьогодні на сесії міської ради, засідання якої почалося о 14 год.

Ірина Мигович (партія Слуга народу) пішла з посади, написавши заяву за власним бажанням. До приходу в мерію вона була заступницею голови Бережанської РДА.

Місцеві політичні телеграм-канали вже тривалий час повідомляють про намір «групи заколотників» відправити у відставку новобраного міського голову Ростислава Бортника. Сьогодні депутати-опозиціонери показово звільнили заступників.

Можна прогнозувати, що це ще не кінець «хрестового походу». Особливо, якщо “переворот” таки організований з метою перерозподілу бізнес впливів у місті.

Як уже повідомляло Терміново, редактор видання “Береж.Інфо”, яке зокрема виствітлює події  місцевого політикуму, звернувся до поліції. Чоловік заявляє, що депутат облради, ексзаступник голови ТОДА Олег Валов погрожував йому його “обнулити”. Редактор сприймає це як погрозу вбивством. Сам депутат стверджує, що про фізичну розправу не йшлося.

Перейти до панелі інструментів