20.04.2024
Новини

“Він був більше, ніж керівник”: помер голова Тернопільського міськрайонного суду Роман Грицак

Голови Тернопільського міськрайонного суду Романа Грицака не стало 16 березня. Про непоправну втрату повідомила пресслужба суду. Причина смерті – COVID-19.

– Роман Михайлович почав хворіти на початку березня, був госпіталізований в лікарню швидкої допомоги, – коментує суддя-спікерка Тернопільського міськрайонного суду Анна Мостецька. – Його стан почав погіршуватися 5 березня. Внаслідок  COVID-19 у нього було уражено 70 % легень. У суботу, 13 березня, його підключили до ШВЛ-апарату, а сьогодні його не стало.

Романа Грицака тричі обирали головою Тернопільського міськрайонного суду з 2014 року. Третього березня цього року виповнилося 20 років, як він почав працювати в суді.  Йому було 48 років. У голови суду залишилася дружина та двоє дітей.

– Роман Михайлович – людина прекрасної душі. Для мене він був наставником та взірцем керівника, – каже Анна Мостецька. – Весь колектив суду його дуже любить. І зараз, отримавши таку сумну звіску, ми горюємо разом з його родиною. Він був більше, ніж керівник.

Панахида за Романом Грицаком відбудеться у середу, 17 березня, о 19.00 в Будинку печалі, 3 зал, вул. Микулинецька, 27 у Тернополі. Похорон – 18 березня о 12.00 в Будинку печалі.

 

Колектив видання Терміново щиро співчуває рідним, друзям та колегам Романа Грицака. Вічна йому пам’ять. 

Перейти до панелі інструментів