18.04.2024
Новини

Потерпілих від вибуху батька і сина з Тернополя перевели у львівську лікарню

Дмитра і Олега Мудрих, які отримали опіки від вибуху в будинку у Тернополі 11 березня, перевели до львівської лікарні. Про це повідомила у фейсбуці Олена Мудра. 
“Друзі, актуальна інформація: постраждалих перевезли у опікове відділення комунальної міської лікарні №8 у Львові. У зв’язку з чим потрібно лише 10 донорів в Тернополі, щоб поновити банк крові. А у Львові кров буде потрібна згодом на час операцій. Щиро вдячні всім, хто зголосився допомагати, для нас ваша підтримка дуже цінна!!! Будемо тримати в курсі подій!”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 11 березня об 11.52  до рятувальників надійшло повідомлення про вибух та пожежу в приватному будинку на вул. Самчука у Тернополі. Внаслідок пожежі термічні опіки отримали господар будинку та його син. Потерпілі госпіталізовані до медичних закладів. Що трапилося, встановить слідство. Як розповіла Олена Мудра виданню Терміново, Дмитро та Олег отримали сильні опіки, поки рятували молодших дітей, які в той час були в будинку.

Довідка

Підтримати родину фінансово можна, переказавши кошти на картку: 4149 4393 1667 9731 Олена Мудра. Для тих у кого проблеми з першою карточкую є друга: 5168 7554 5985 3376 (Мудрий Павло Олегович – страший син Олени Мудрої).

Головне фото: Управління ДСНС в Тернопільській області. 
Перейти до панелі інструментів