19.03.2024
Новини Політика

“Багато кому я заважаю”: Притула пояснив, чи продовжить політичну кар’єру після свого виключення з політради “Голосу” (відео)

Сергій Притула прокоментував новину про те, що перестав бути членом політради “Голосу”. Для цього він на своїй фейсбук-сторінці записав коротке відеозвернення.

Днями стало відомо, що колишній телеведучий Сергій Притула вийшов з політради партії “Голос” та перестав бути заступником голови партії.

“Попередній склад політради та заступники голови партії займалися місцевими виборами. Зараз партійці обрали новий склад – для втілення Національного плану “Голосу” на 2021 рік”, – повідомили Суспільному у пресслужбі політсили.

Тепер за програмний напрямок партії відповідатиме Інна Совсун, за міжнародний — Андрій Осадчук, парламентський — Ярослав Железняк. Усі зміни було затверджено під час з’їзду політсили 29 січня.

Водночас, у “Голосі” відзначили, що Притула залишається членом партії та “працює над її розвитком”.

Читайте також: Сергій Притула дав пояснення щодо “проросійського” скандалу, в епіцентрі якого опинився

І от нарешті ситуацію прокоментував сам Притула у своєму фейсбуці.

– Кітики, ну по-перше, не дочекаєтесь. Так, я розумію, що багато кому цього хотілося б. Багато кому я заважаю, плутаю карти, і, в принципі, можу не подобатися. Але якщо я щось кажу і прикріплюю до цього своє слово, то я його завжди дотримуюся, – каже Притула у відео.

І додає: “гравець на полі, Притула в грі, м’яч на моїй стороні, відповідь не забариться. Ну, це я тим людям, котрі займаються дурницями”.

Нагадаємо, уродженець Тернопільщини, популярний шоумен напередодні місцевих виборів покинув шоу “Вар’яти” заради політики і навіть балотувався на мера столиці. Та після цього знову повертається на телебачення.

 

Перейти до панелі інструментів