19.04.2024
Новини

Тернопільських господинь закликають наліпити вареників бійцям на схід

Наліпити вареників для наших бійців  закликає волонтерська спільнота “Бункер С”. Чергова поїздка на схід відбудеться 22-23 грудня.

“По всій лінії фронту знають і смакують вареники від “Бункер С”. Цього разу до свята Миколая хлопці знову отримають наші гостинці, але у зв’язку з посиленим карантином ми не можемо збиратися в приміщені Бункеру і тому Вареники будемо робити по домах”, – йдеться у повідомлені спільноти у групі у фейсбуці.  – Кожна господинька, яка хоче допомогти, зробіть маленьке відеречко вареників і позвоніть, ми приїдемо заберемо”.

Також бійцям можна передати консервації, солодощі, засоби гігієни, шкарпетки і звичайно дитячі малюночки! Звертайтесь за телефонами: 0680331734 (Аня ), 0968288027 (Василь).

Охочі допомогти коштами на пальне можуть перерахувати їх наномер карточкиу Приватбанку: 4149629391196912.

Нагадаємо, організація “Бункер С” заснована у Тернополі 6 років тому. Двічі на тиждень жінки збираються ліпити вареники для наших захисників на Сході. Долучитися до благодійної ініціативи може кожен. У січні цього року волонтери спільноти збиралися у ювілейний тисячний раз ліпити вареники для бійців. 

Перейти до панелі інструментів