27.04.2024
Новини

Сьогодні прощатимуться із завідувачкою тернопільського дитсадка, яка передчасно пішла з життя через COVID

Прощальна похоронна відправа за завідувачкою тернопілського дитсадка № 5 Світланою Мельник відбудеться сьогодні, 18 вересня о 15.00 у с. Підгороднє на вул. Чубинського, 51 . Про це повідомила у соцережі Фейсбук сестра покійної Вікторія Смолка. 

Світлана Мельник померла 17 вересня. Їй було 46 років. Вона пішла з життя через СOVID-19, повідомив Терміново начальник міського управління охорони здоров’я Василь Даньчак. За його словами,  жінка лікувалася у міській лікарні №3. Померла від ускладнень. 

– Перебіг захворювання у неї був такий, що на жаль врятувати життя не вдалося, – каже Даньчак. – Лікарі робили все можливе, що вимагалося згідно протоколів…

Суттєві ускладенні від коронавірусу можуть бути і в досить молодих, зазначає начальник міськуправління охорони здоров’я. Деякі з них завершуються фатально, тому пильнуватися радять усім, незалежно від віку.

– У нас в лікарні швидкої допомоги лікувалася 91-річна жінка з СOVID-19 і одужала. А є випадки, коли молоді люди 30-35 років, хворіють з важким перебігом, – говорить Василь Даньчак. – Це особливості організму, все залежить від того, в кого який імунітет, як організм загартований, яка його опірна здатність. 

За Світланою Мельник сумуть друзі, рідні та колеги. Під повідомленням сестри Вікторії Смолки у Фейсбуці про непоправну втрату – понад сотню коментарів зі словами співчуття. 

“Йдуть найкращі…Біль розриває….Так важко…Сестричко, спи з миром…Нехай земля буде пухом Тобі, дорога. Ти завжди будеш у наших серцях…Пам’ятаємо…. Сумуємо….Любимо”, – написала Вікторія Смолка у Фейсбуці.


Колектив видання Терміново щиро співчуває рідним та близьким Світлани Мельник з приводу непоправної втрати… Вічна їй пам’ять… 

Нагадаємо, що коронавірус не вперше забирає життя медиків та освітян у Тернополі. 6 серпня не стало дитячої лікарки Анни Кабакової. 1 вересня помер відомий у Тернополі педагог та фотограф Василь Стрижко.

 

Перейти до панелі інструментів