23.04.2024
Новини

Від коронавірусу помер відомий у Тернополі педагог

Три тижні боровся з коронавірусною інфекцією відомий у Тернополі педагог і фотограф Василь Стрижко. Василь Леонтійович багато років вів гурток фотомайстерності на базі станції юних техніків. Під його опікою вчилися робити професійні світлини кілька поколінь юних тернополян.

Звістка про те, що серце Василя Стрижка зупинилося, стала для багатьох мешканців обласного центру великим потрясінням. Сумну новину оприлюднила донька Василя Леонтійовича Інна.

“Шановні СЮТівці, друзі-фотографи, учні та просто всі, кого це не залишить байдужим.
Сьогодні, 1 вересня, помер мій тато, а ваш колега, друг, наставник і вчитель.

Мої батьки три тижні проходили страшне випробування – вони обидва захворіли на коронавірусну пневмонію і тато… не справився.

Сьогодні о 6:45 його не стало. Ми поховали його на Довжанківському кладовищі.

Я вірю, що серед вас є ті, кому не байдуже було його життя і точно стане самотньо від того, що він так раптово полишив нас. Тож згадайте теплим словом чи молитвою Василя Стрижка, мого тата і вашого наставника і колегу”, – написала пані Інна.

“Не вірю. Найкращий Учитель, наставник та друг! Стільки амбіцій, задумів та планів! Василь Леонтійович був тією людиною якою варто захоплюватися !!! Я дякую долі, що зустріла таку талановиту Людину, яка була наповнена любов’ю до того, що робить !” – написала Anastasiia Zazuliak.

“Відійшла у Вічність добра і щира людина. Світлий, добрий спомин про Василя Леонтійовича назавжди залишиться в серцях тих, хто його знав, любив і поважав, хто жив і працював поруч із ним, кого він навчав. У скорботі низько схиляю голову та молюся за упокій його душі. Найщиріші свої співчуття висловлюю з приводу непоправної втрати рідним і близьким пана Василя. Вічна та світла йому пам’ять” – поспівчувала втраті Ольга Карпич.

“Світла пам’ять світлій людині. Родині мужності й терпіння – прийняти й жити задля здійснення його мрій”, – написав Dmytro Rybakov.

Перейти до панелі інструментів