29.03.2024
Новини

Фізику і математику на 200 балів знають п’ятеро тернопільських випускників

Вже стали відомі перші результати ЗНО на Тернопільщині – зокрема, з фізики і математики. Найвищий результат з цих предметів – 200 балів, показали п’ятеро учнів тернопільських шкіл. Про це повідомила начальниця управління освіти і науки облдержадміністрації Ольга Хома. 

Математику на 200 балів склали троє учнів, які навчаються у спеціалізованій школі з поглибленим вивченням іноземних мов №3, Українській гімназії ім. Івана Франка та школі-колегіумі патріарха Йосипа Сліпого. Найвищий бал з фізики отримали двоє випускників – з Тернопільського технічного ліцею та спеціалізованої школи з поглибленим вивченням іноземних мов №5. 

– 25 липня стануть відомі результати ЗНО з української мови і літератури, 29 – з хімії та біології, – каже Ольга Хома. – 24 липня починається додаткова сесія для тих дітей, які змогли здати основну сесію з поважних причин і мають відповідні медичні довідки та чи інші документи. Загалом таких дітей небагато – 8-9 осіб.

 До слова, минулого року 200 балів з фізики і математики на Тернопільщині отримали троє випускників. Загалом минулоріч область мала 11 двохсотбальників з різних предметів. Начальниця обласного управління освіти сподівається, що цього року їх буде ще більше. 

Про те, як успішно скласти ЗНО з математики, як побороти хвилювання та інші лайфхаки від випускниці 200-бальниці – згодом на сайті Терміново. 

Перейти до панелі інструментів