03.05.2024
Новини Оперативно

Дотепніше за «зіркових» коміків: у Тернополі висміяли одну з найбільших проблем міста, показавши нове місце для риболовлі (фото)

Тернополянам вже настільки набридли систематичні потопи у місті після кожного ледь сильнішого дощу, що люди почали дану проблему висміювати. Щоб привернути увагу влади міста до наболілої проблеми, сьогодні тернополянин Роман із товаришем влаштували “риболовлю” прямо біля торгового центру поблизу Збаразького кільця. Чоловіки розклали крісла і закинули вудки у.. .величезну калабаню, яка утворилася після зливи. Фото із “риболовлі” розмістили у Instagram.

– Ми це зробили для того, щоб привернути увагу відповідних служб, які там ніяк не можуть зробити нормальну каналізацію, щоб вода кудись стікала, – розповів Терміново Роман. – Люди реагували весело, багато з перехожих дійсно вірили, що там є риба. 

До слова, у Тернополі є чимало місць, де дорога чи майданчики після зливи перетворюються на озера. Щороку влада міста розводить руками. Мовляв, про проблему знають. Так чому ж не вирішують?!! 

 

Перейти до панелі інструментів