27.04.2024
Новини

У парку “Топільче” – купи сміття. Коли його приберуть?

Про гори сміття у парку “Топільче” у редакцію повідомили читачі “Терміново”. Наша журналістка вирушила оглянути територію, щоб перевірити інформацію. Будівельні матеріали, шини, пластик, каміння та інші побутові відходи – усе це впереміш із горами землі. Парк схожий на сміттєзвалище, попри те, що снігу цього року не було. 

Коли збираються почати прибирання? За коментарем ми звернулися до завідувача парку “Топільче” Юрія Бойка.

– Не встигли працівники зробити всю роботу, бо вдарили морози, – пояснює Юрій Бойко. – Вони очищали водойми і коли продовжать, то заберуть все сміття, відберуть каміння, приберуть на ділянках. Немає в цьому нічого страшного, все зробиться, коли буде погода. Важливо розуміти, що це сміття люди колись викинули, воно залишилось в грунті, ми викопали, але ще не встигли прибрати, тому утворились ці пагорби із землі в перемішку з сміттям. Якщо подивитись на тротуари та кругом то зрідка можна побачити якесь сміття, адже на кожній ділянці парку прибирають люди, які отримують за це гроші. 

За словами Юрія Бойка, за кілька тижнів парк буде “цвісти і пахнути”. Журналісти видання “Терміново” продовжують відстежувати за ситуацією.

Перейти до панелі інструментів