20.04.2024
Місто Новини

Не падають, а різко сідають. Фоторепортаж з ковзанки у Тернополі

На ковзанку, що у Файному зимовому містечку, охоче приходять тернополяни різного віку. Тут на ковзани стають не тільки ті, хто вправно володіє ними, але доброго настрою додається усім, хто опиниться на ковзанці, особливо вперше. Дивіться емоційні фото тих, для кого кожен метр на льоду є випробуванням.

 

  • Мені дуже подобається, що діти класно, корисно проводять час, —  розповідає Ірина, мати відвідувача ковзанки, Володі. — Тим більше мій син вперше став на ковзани, він ще вчиться, падає, але йому весело. Я думала, що він буде кататись не більше 15 хвилин, але вже 40 хвилин я стою і чекаю, споглядаю за радісним обличчям сина.  Ми спеціально сюди приїхали, щоб погуляти, повеселитись, бо є така можливість. Колись було по іншому, в холодну зиму ми ходили на замерзлі ставки і каталась, зараз не хочу, боюсь гепнутись.

  • Ми вміємо кататись і на цій ковзанці не вперше. Ціни  влаштовують, найбільше подобається атмосфера, адже ялинка позаду, багато людей, все так по новорічному. Збираємось завітати сюди ще у Новому році, —  діляться подруги Діана та Оксана.

  • Сьогодні я привела на ковзанку двоє синів, вони не вміють кататись як і я, але зате відважні, — розповідає  мешканка міста Тетяна. – Я краще постою в стороні, буду фотографувати і морально підтримувати своїх хлопців. Дуже задоволена цінами, як для центральної площі, де така святкова атмосфера, то дуже гарно.

  • Ми вдягнули маски і будемо веселитись, робити фото і кататись. Зараз найкращий час для спільного проведення часу із друзями рідними, час казки. Тому не гайте його на марно, цінуйте кожну хвилину, — радять Мар’яна та Ольга.
Перейти до панелі інструментів