20.04.2024
Жінки Новини Файні люди

Тернопільська модель Юлія Мосейко отримала один із титулів на конкурсі “Міс Україна-2019”

22-річна тернопільська студентка і модель Юлія Мосейко взяла участь у Національному конкурсі краси “Міс Україна-2019”, який відбувся 12 вересня у Києві. Красуня отримала титул “Перша віце-міс Земля”. Про конкурс, відбір, підготовку до нього та власні очікування Юлія розповіла в інтерв’ю виданню “Терміново”.

Національний конкурс “Міс Україна” – проводиться щорічно з 1991 року і представляє нашу країну на Міжнародних конкурсах Miss World, Miss Earth, Miss International. Конкурс “Міс Земля” (Miss Earth) щороку відбувається у Філіппінах і Україну на ньому представлятиме переможниця в цій номінації. Тематика цього конкурсу екологічна. Юлія Мосейко каже, що їй близька ця тема, тому приємно, що її обрали як віце-міс саме у цій номінації. 

Потрапила у ТОП-6 найкрасивіших

Загалом свої сили у конкурсі “Міс Україна” пробували троє тернополянок – Христина Запісоцька, Юлія Мосейко, яка була першою віце-міс на конкурсі “Міс Тернопіль” -2019 та “Міс Тернопіль-2019” Яна Козіцька. Всі троє дівчат потрапили до 50 найкрасивіших дівчат України і взяли участь у подальших відборах для участі у конкурсі. Далі Христина і Юлія потрапили у число 25 учасниць, які взяли участь у “Міс Україна 2019” на сцені 12 вересня. На цьому конкурсі Христина Запісоцька увійшла в ТОП-12 учасниць, Юлія Мосейко – у ТОП-6. 

– Я зовсім не очікувала на перемогу, хоча дуже її хотіла, – ділиться Юлія Мосейко. – Я рада, що потрапила у ТОП- 6 та отримала титул першої віце-міс Земля. Адже цього року конкурсанток обирали серед 15 тисяч охочих, тому навіть потрапити у число 25 дівчат, яких відібрали для участі в конкурсі – це вже чудово. Звісно, що хотілося ще кращого результату, але я тішусь і тому, що є. 

Організувала фотосесію для літніх людей

Юлія Мосейко у квітні взяла участь у кастингу на конкурс “Міс Україна”.

– У червні мені повідомили, що я потрапила у ТОП-50, – розповідає вона. – Потім місяць були різні випробовування і серед нас обрали 25 учасниць, які мають взяти участь у конкурсі. Підготовка тривала ціле літо. До того ж, кожна конкурсантка мала підготувати свій соціальний проект. 

Свій проект Юлія назвала “Цінуй життя”. Вона організувала стильну фотосесію для літніх людей, їхні світлини помістили соціальний календар. Під час презентації календаря відбувся також і благодійний аукціон, під час якого зібрали кошти для  Петриківського геріатричного пансіонату.

– 10 днів напередодні конкурсу ми жили у підготовчому таборі у заміському комплексі, – розповідає Юлія. – Щодня у нас були майстер-класи, репетиції, лекції, тренінги. І одного дня у нас був захист соціальних проектів, до нас приїжджали члени журі , кожна учасниця презентувала свій проект англійською мовою. Соціальний проект був один із критеріїв, які впливали на оцінку журі. 

До слова, цьогоріч суддями конкурсу “Міс Україна” були телеведуча Маша Єфросиніна, дизайнер одягу Андре Тан, переможниця “Міс Україна 2016” Олександра Кучеренко, ведучий Володимир Остапчук, ресторатор Микола Тищенко, дизайнерка Юлія Айсіна, комік Юрій Ткач, фехтувальниця Ольга Харлан, ведучий Богдан Юсипчук та продюсерка Ірина Горова. 

Дефілювали у сукнях та купальниках

Під час конкурсу краси було два виходи всіх учасниць на сцену, розповідає Юлія Мосейко. І ще два дефіле учасниць, які потрапили у ТОП-12 і у ТОП-6. Кого саме оберуть у фінал дівчата дізнались вже на сцені, тому під час репетицій готували всі виходи, навіть сукні для ТОП-12 були універсальні, одного розміру. 

Дефілювали учасниці у сукнях та купальниках від дизайнерки Юлії Айсіної. 

– Цього року тематика конкурсу була присвячена континентам світу, – розповідає Юлія Мосейко. Так дівчата дефілювали у сукнях у кольорах європейських прапорів, у стилі “Азія”, “Америка” та у купальниках з тваринними принтами у стилі “Африка”. 

Довідка

Юлія Мосейко – тернопільська модель, співпрацює з індійським модельним агенством. Студентка  магістратури Тернопільського національного техуніверситету, спеціальності – “Логістика і транспортні перевезення”,  “Публічне адміністрування і менеджмент”.

Переможниця конкурсу “Перша Леді Тернополя” (2014 рік), “Міс “20 хвилин” (2015 рік), “Перша віце міс Тернопіль” (2019 рік), перша віце-міс Земля (2019 рік).

*Фото з архіву Юлії Мосейко. Більше фото з конкурсу “Міс Україна” – згодом.

Перейти до панелі інструментів