25.04.2024
Новини

На благоустрій території біля коворкінг – центру у парку “Топільче” дали 151 тис.

Ще 151 тис. грн  дав виконком на завершення робіт із облаштування коворкінг-центру у парку “Топільче”. Йдеться зокрема про кошти, виділені на благоустрій території біля збудованого центру. 

Відповідне рішення прийняли на засіданні виконкому у середу, 17 липня. 

Нагадаємо, будівництво коворкінг-центру було третім етапом проекту із соціальної адаптації тимчасово-переміщених осіб у Тернополі за кошти ЄС. Коворкінг-центр з’явився на місці колишньої вбиральні. Зокрема, там реконструювали підвальні приміщення громадської вбиральні та надбудовували офісні.

-З метою подальшої реалізації проекту соціальної адаптації тимчасово-переміщених осіб в місті Тернополі та використання грантових коштів, виконавчий комітет Тернопільської міської ради вирішив виділити 151 тис. 265 грн 39 коп.  на будівельні роботи з реконструкції благоустрою території громадської вбиральні у парку “Топільче”, – повідомила  начальник відділу обліку та фінансового забезпечення Галина Денисюк. – Йдеться про європейські гроші, що нам виділені. Це вже останні роботи. Ми там робимо реконструкцію територію, щоби здати в експлуатацію той коворкінг-центр.

Перейти до панелі інструментів