25.04.2024
Новини Оперативно

М’які іграшки, квіти та свічки. Активісти вимагають покарати винних у смерті 5-річного хлопчика (фото, відео)

Сьогодні під стінами головного управління національної поліції в Тернополі зібралось близько сотні активістів. Вони вимагали покарати винних у смерті 5-річного хлопчика, якого застрелили п’яні поліцейські та відставки Арсена Авакова.

Активісти зібрались під стінами ГУНП, щоб запитати чи відповідатимуть вони за вбивство 5-річного хлопчика.

Опубліковано Терміново – Новини Тернопільщини Вівторок, 4 червня 2019 р.

Нагадаємо, 5-річний Кирило Тлявов потрапив до реанімації з вогнепальним пораненням голови. Підозрюють, що в дитину стріляли двоє п’яних поліцейських. Їх затримали, але вони спочатку переконували, що хлопчик прослизнувся і впав. Стан малюка був вкрай важкий. У дитини – кульове проникаюче поранення голови, тяжка відкрита проникаюча черепно-мозкова травма, забій головного мозку. Лікарі у Переяславі-Хмельницькому здійснили складну операцію, але, на жаль, витягнути кулю так і не змогли.

Активісти розпочали акцію з хвилини мовчання. Також під стінами поліції вони залишили м’які іграшки, квіти та лампадки.

  • Два “мєнта” вирішили постріляти по пляшках у дворі, де граються діти, ходять люди, – розповідає громадський активіст Ігор Василів. – І настільки були п’яні, що навіть не знають хто з них стріляв. А всього цього могло і не бути. Один колишній “гаїшнік”, другий колишній беркутівець. І громадськості, яка брала участь у переатестації поліції нічого про них не відомо. Тобто їх просто поновили на роботу через якусь “свою” комісію або суддю Майдану. І от наслідок недореформованої поліції. Занадто велика ціна…

 

Перейти до панелі інструментів