26.04.2024
Місто Молодь Новини

“Злізь з велосипеда”, “Зніми навушники”! Перед небезпечними переходами у Тернополі нанесуть маркування

Акцію “Ваша безпечна дорога” проведуть у Тернополі активісти разом з патрульними. Вони нанесуть попереджувальні написи перед небезпечними пішохідними переходами. Акція розпочнеться 29 серпня о 10.30 на  перехресті вулиць 15 Квітня – Купчинського – пр. Злуки – саме на цьому місці один із небезпечних пішохідних переходів.

– Запрошуємо усіх охочих, – каже ініціатор акції Олег Синовець. – Трафарети з написами “Візьми дитину за руку”, “Злізь з велосипеда”, “Зніми навушники” вже готові у патрульних. З активістів – балончики з білою фарбою. Також триває збір інформації про місця для маркування. Про проблемні ділянки біля ваших навчальних закладів, чи будинків пишіть у коментарях. А також ставте “+”, хто завтра зможе прийняти участь в акції і взяти з собою балончики білої фарби.

Ідею проведення такої акції Олег Синовець запозичив у Черкас. Інформацію про це розмістив у одній із груп у соцмережі “Фейсбук”, пост набрав більше 1200 вподобань, багато коментарів і позитивних схвалень.

– І того ж самого дня я домовився з поліцейськими про проведення цієї акції 29 серпня, – каже активіст. – Тобто перед початком навчального сезону, бо в місті значно збільшиться кількість людей.

Перейти до панелі інструментів