30.04.2024
Новини

Як тернополяни рятуються від спеки – опитування

Уже декілька днів у Тернополі температура повітря сягає позначки 30 градусів. Дуже часто у місті можна побачити, як люди купаються у фонтанах чи обливаються водою. Сьогодні  ми запитали у тернополян як вони рятуються від спеки.

  • Я намагаюсь вдягати мінімум одягу, завжди ношу з собою воду. Колись, як була підлітком, то з друзями купались в фонтанах, а зараз вік вже не дозволяє, – розповідає тернополянка Христина.
  • Завжди ношу з собою воду і сонцезахисні окуляри. Після роботи люблю купатись в річці, по дорозі додому. А в місті намагаюсь менше перебувати на вулиці, – каже Володимир.

  • Ми стараємось менше перебувати на вулиці, коли сильна спека. Мала дуже часто любить залізти у фонтан, але тільки тоді, коли я не бачу, бо не дозволяю.
  • Я взагалі не п’ю в жару води і стараюсь нічого не їсти. На вулиці сідаю біля фонтанів, а так, то нічого особливого, – розповідає Тетяна.

  • Я завжди ношу з собою резервну пляшку води в рюкзаку і обливаюсь нею, коли вже дуже-дуже жарко. Також приймаю душ декілька разів в день, – каже Юрій.

У найближчі два дні в Тернополі синоптики прогнозують від 18 до 30 градусів тепла. Опадів не передбачається. Вологість повітря вдень буде близько 50%.

Перейти до панелі інструментів