26.04.2024
Розслідування

Не минуло і 2 місяці: облрада знову купує позашляховик за мільйон

Облрада знову купує позашляховик за мільйон, хоча від попередньої покупки не минуло і двох місяців. Про це повідомляється в системі «Прозорро».

6 липня за результатами тендеру КП Управління з експлуатації майнового комплексу Тернопільської обласної ради замовило у ТОВ “Джерман авто центр” автомобіль Skoda Kodiaq вартістю 973 тисячі гривень.

Згідно тендеру, фірма повинна поставити повнопривідний позашляховик Skoda Kodiaq із комплектацією STYLE (WV8) 4х4 2,0 TSI 132 квт (н менше 180 к.с.).

Автомобіль оснащений бензиновим двигуном, фронтальними подушками безпеки водія та переднього пасажира, боковими подушками безпеки, двозонною системою кондиціювання з електрорегулюванням та комбіфільтром, заднім та переднім парктронiком, пiдiгрiвом передніх сидінь, інформаційним радiо «BОLERО»,  8,0″-дюймовим сенсорним кольоровим дисплеєм, голосовим керуванням WLAN, Smart Link ( бездротовим для Apple), 8 динаміками, 2-спицевим багатофункціональним шкіряним кермо для радіо i телефону з підігрівом.

Ціни на Skoda Kodiaq у стартовій комплектації в українських автосалонах стартують від 915 тисяч гривень.

Як і попереднього разу, єдиним конкурентом переможця було ТОВ «Альянс-ІФ» (Івано-Франківськ). Їх пропозиція була вищою на 7 тис грн. і склала 980 тис грн. Саме такою була очікувана вартість. Проте фірми навіть не торгувалися під час аукціону.

Раніше ми уже повідомляли, що 31 травня КП Управління з експлуатації майнового комплексу Тернопільської облради вже замовило ТОВ «Джерман авто центр» Skoda Kodiaq у трохи дорожчій комплектації за 1,04 млн грн. На тих торгах єдиним конкурентом переможця теж було ТОВ «Альянс-ІФ» і фірми теж не торгувалися.

Перейти до панелі інструментів