27.04.2024
Промо

Якісний корм для домашнього кота

Раціон для домашнього кота — це основний фактор, який формує та впливає на його здоров’я. Саме тому відповідальний господар має подбати про вибір оптимального харчування, яке зможе наситити організм тварини необхідними поживними речовинами.

Корм Про План від компанії Purina — це результат багаторічних досліджень, які проводилися видатними спеціалістами у своїй сфері. Американський виробник постарався розробити великий асортимент кормів, серед якого обов’язково знайдеться оптимальний продукт для вашого пухнастика.

Як обрати оптимальний корм для кота

Вибір оптимального раціону сприятиме більшій активності та буде корисним для здоров’я домашнього улюбленця. Саме тому, перед тим як придбати корм, потрібно звернути увагу на такі аспекти:

  1. Склад продукту. Дуже важливо, щоб список інгредієнтів складався тільки з якісних продуктів та був без барвників. Таким чином організм кота буде отримувати тільки ті поживні речовини, які приноситимуть користь.
  2. Вік кота. З віком потреби кішки значно змінюються, саме тому варто вчасно змінити раціон на той, який рекомендований спеціалістами та ветеринарами.
  3. Індивідуальні особливості тварини. Кожен улюбленець відрізняється власними особливостями та вадами здоров’я, про які потрібно додатково піклуватися. Це потрібно враховувати під час формування раціону.
  4. Основний інгредієнт корму. Ось тут все залежить від вашого пухнастого компаньйона. Зрозуміти, подобається йому більше корм з куркою чи індичкою, можна тільки дослідним шляхом.

Асортимент корму Purina ProPlan

ProPlan — це натуральний корм кішці, який відрізняється неймовірно великим асортиментом. Таким чином кожен господар зможе підібрати продукт для домашнього улюбленця, що був розроблений спеціально під індивідуальні особливості тварини.

Асортимент корму Про план поділяється на різновиди за такими аспектами:

  1. Віком кота — присутні продукти для кошенят, зрілих та котів похилого віку.
  2. Проведеної процедури стерилізації — такі пухнастики часто вразливі до ожиріння, тому склад корму має бути дієтичним.
  3. Наявність особливих потреб — алергія, проблеми з шерстю, здоров’я ротової порожнини, квартирне проживання, підтримування правильної ваги, з Purina ProPlan можна підібрати харчування для будь-якого кота.
  4. Спеціальні лікарняні дієти — спеціалісти компанії розробили декілька кормів, які будуть особливо корисними при: проблемах зі здоров’ям зубів, захворюваннях ШКТ, діабеті, дерматиті, хронічній нирковій недостатності, хворобах сечовидільної системи тощо.
Перейти до панелі інструментів