Корисна смакота: як урізноманітнити раціон осінніми продуктами
Деякі дієтологи стверджують, що найкорисніші продукти – сезонні. І осінь багата на різні фрукти та овочі, серед яких одним з найпопулярніших є гарбуз, який часто використовують для приготування супів і гарнірів, а також різноманітних десертів. Його цінують не тільки за смакові якості, але і за користь, адже гарбуз – овоч дієтичний, з великим вмістом клітковини і каротину. Tvoemisto.tv пропонує підбірку рецептів смачних та яскравих осінніх страв – з гарбуза і не тільки. Гарбузовий суп із солодким перцем Інгредієнти: Гарбуз - 1 шт. Рис - 2/3 скл. Цибуля ріпчаста - 1 шт. Червоний солодкий перець - 2 шт. Масло вершкове - 1 ст.л. Вершки - 1,5 скл. Вода - 1 скл. Сіль, перець за смаком Приготування: Очистіть гарбуз від шкірки і насіння, наріжте кубиками. Почистіть і дрібно поріжте цибулю, обсмажте на олії. Додайте 2/3 гарбуза і тушкуйте з додаванням води 20 хвилин. Подрібніть […]