24.10.2024
Новини

Футбольний клуб «Нива» створює ще одну команду “Нива-2”

Футбольний клуб “Нива” з Тернополя оголосив про важливе рішення щодо розвитку клубної структури. Наступного сезону 2024/25 у чемпіонаті Другої ліги України у групі “А” дебютує новостворена команда “Нива-2”. Про це повідомляють у пресслужбі футбольного клубу.

На чолі нового колективу стане досвідчений 56-річний фахівець Сергій Локтіонов, який раніше працював у тренерському штабі “Олександрії” під керівництвом Юрія Гури. Клуб також веде перемовини щодо формування повноцінного тренерського штабу.

“Нива-2” стане майданчиком для розвитку молодих талантів та гравців основного складу, які потребують більше ігрового часу. Команда вже встигла провести кілька контрольних матчів, показавши різні результати: перемога над “Самбором” (2:0), мінімальна поразка від “Металіста 1925-2” (0:1) та нічия з київським “Rebel” (1:1).

Керівництво клубу активно працює над підготовкою команди до майбутніх випробувань, зокрема, шукає суперників для спарингів наприкінці липня. Створення “Ниви-2” — це важливий крок у розбудові клубної піраміди та зміцненні позицій тернопільського футболу на всеукраїнській арені.

Перейти до панелі інструментів