27.07.2024
Новини

На Тернопільщині можна знайти роботу з зарплатою від 25 до 50 тисяч гривень: що пропонують і які вимоги

Ринок праці в Україні дещо змінився після ухвалення Верховною Радою закону про мобілізацію. Тепер на найбільших сайтах з пошуку роботи є графа “Переваги:  Бронювання працівників”, а на колись популярні чоловічі професії запрошують жінок і пенсіонерів. Розповідаємо, які найвищі зарплати на Тернопільщині, і які вимоги до таких працівників.

Водій

Зарплату 40-45 тисяч гривень пропонують водіям категорії СЕ. Потрібно перевозити живу курку, мати чип-карту і працювати 6 днів на тиждень. В оголошенні йдеться про те, що водія можуть забронювати від мобілізації.

Кур’єр з доставки

Зарплату від 35 до 50 тисяч гривень пропонують тим, хто готовий дбайливо та якісно формувати замовлення та доставляти їх за адресами. Можна на власному авто (компенсують вартість пального) або на скутері компанії.

Вантажник

Зарплату до 25 тисяч гривень пропонують вантажнику на агропідприємстві. Також пропонують бронювання від мобілізації.

Торговий представник

За роботу 5 днів на тиждень з 08:00 до 17:00 торговим представником компанії з виробництва пива пропонують зарплату 34 тисячі гривень. Потрібно мати досвід 1 рік, водійське посвідчення та власне авто.

Лікар

Лікарю-стоматологу з досвідом роботи від 2 років пропонують зарплату від 50 до 70 тисяч гривень. Для того, щоб успішно отримати роботу, потрібно також вища освіта за спеціальністю, вміння працювати в команді та комунікативні навички.

Кур’єр

Якщо ви маєте власне вантажне авто, водійське посвідчення категорії В та С, то можете влаштуватись на роботу у транспортну компанію. Зарплата – від 30 до 40 тисяч. Пропонують також бронь від мобілізації.

Начальник (адміністратор АЗС)

Якщо ви відчуваєте, що маєте знання та досвід, аби організувати безперебійну, правильну та безпечну роботу на АЗС, вмієте керувати командою та забезпечити виконання планів продажу пального, то на Тернопільщині відкрита вакансія начальника АЗС. Зарплата – від 20 до 25 тисяч гривень.

Перейти до панелі інструментів