27.07.2024
Новини

“Я офіцер, і ним залишусь, хоч з 2007 року на пенсії: депутат міської ради уже рік захищає нас на фронті

Микола Дерецький

Микола Дерецький, який є депутатом Тернопільської міської ради, розповів про свою мобілізацію.  Рік тому він добровільно пішов на фронт, приєднавшись до наших мужніх хлопців. 

“Пригадую очі дружини і дочки, в яких були розгубленість,страх і майже паніка, коли 05.06.23 року, на Рівненщині, до нас вийшов офіцер персоналу в/ч ,куди я прибув і сказав, що завтра виїжджаю на Купʼянський напрямок, бо майже вся бригада вже там,на позиціях…
Я офіцер і ним залишусь завжди,хоч ще в далекому 2007 році пішов на пенсію,” – пише Микола Володимирович на своїй сторінці у Фейсбуці.

Тому чоловік звернувся до таких же офіцерів запасу, які присягнули на вірність народу, і яких цей народ годував, виплачуючи пенсію, аби вони також стали на захист цього народу та своїх рідних. А всіх решту просить критично аналізувати усе, що прочитали в інтернеті, і не падати духом.

Вже близько той благословенний час, коли людиноподібні свинособаки будуть покарані за століття знущань і вбивств українців”, – завершує свій допис Дерецький такими словами.

Микола Дерецький

Дякуємо офіцеру за захист та бажаємо повернутись якнайшвидше з Перемогою!

Перейти до панелі інструментів