21.05.2024
Новини

Тернопільщину накрило страшне горе – на війні загинуло ще четверо наших земляків

свічка скорботи

Останні дні страшні та чорні для Тернопільщини. Після того як на фронті полягли Єрмошин Олег, Андрій Логовський, Петро Воробець, Юрій Мазур та Ігор Войцехівський, прийшла сумна звістка про загибель молодого Антона Білика з Чортківщини. Йому було всього 25 років. Та у Тернопільщини і знову є болючі втрати. Це ще четверо мешканців нашої області.

Володимир Можук 1973 року народження з Гусятина помер 8 травня у лікарні після важкого поранення. Володимир став до лав Збройних сил України і чітко та самовіддано виконував поставлені завдання. Тіло Героя учора зустріли на території громади. 9 та 10 травня на Гусятинщині – дні жалоби.

Василь Височан 11.10.1977 , військовослужбовець військової частини А7169, загинув в районі населеного пункту Олександрівка на Харківщині. Чоловіка мобілізували на початку 2024 року, і на сам Великдень він загинув. Поховали Героя у рідній Козові. У військового залишились батьки, дружина та дітки.

Страхоцький Сергій Миколайович 1991 року, тернополянин, загинув 9 травня. Ангелом повертається наш мужній захисник у рідний Тернопіль.

І ще одна страшна звістка – загинув Замараєв Олександр Владиславович, 1983 року народження. Життя тернополянина обірвалось 8 травня під час виконання бойового завдання у Запорізькій області.

Доземний уклін усім нашим Героям. Нехай пам’ять про них буде вічною. Помстимось за кожного!

freepik.com – Джерело фото

Перейти до панелі інструментів