20.05.2024
Новини

Втратили найкращих: Тернопільщина “На щиті” зустріла 5 Героїв

Тернопільщина прощатиметься з 5 бійцями, що полягли на війні. Це Єрмошин Олег, Андрій Логовський, Петро Воробець, Юрій Мазур та Ігор Войцехівський. Вічна пам’ять усім полеглим на війні Героям. Помстимось за кожного!

Герої з Тернопільщини

ЄРМОШИН Олег Миколайович (05.03.1976—04.05.2023, Запорізька область) — тернополянин, загинув 4 травня під час виконання завдань на Запорізькому напрямку.

Петро Воробець (02.10.1977 р.н.) з Тернополя загинув на Запоріжжі 4 травня. Страшну звістку повідомив міський голова Тернополя Сергій Надал. У Петра Воробця залишилась дружина та троє дітей.

Андрій Логовський – старший сержант, житель села Славна, що на Зборівщині, народився 6 грудня 1994 року. Військовий став на захист України ще у березні 2022 року, на початку повномасштабного вторгнення. Він залишався вірним військовій присязі до останнього подиху. Загинув 5 травня 2024 року біля населеного пункту Новопокровське Покровського району Донецької області.

Юрій Мазур – стрілець-снайпер мотопіхотного батальйону 1972 року народження, загинув ще 17 грудня 2022 року. Його тіло не могли евакуювати майже півтора року. Загинув Юрій Мазур у Донецькій області, залишаючись вірним військовій присязі. Сьогодні, 9 травня, тіло Героя зустрінуть у рідній Вишнівецькій громаді. Похорон відбудеться 10 травня об 11 годині в селі Коханівка.

Ігор Войцехівський також стояв до останнього за свободу своєї країни. У Героя з Великоберезовицької громади залишилась дружина, двоє маленьких дітей та велика родина. Свій останній бій Ігор Зіновійович (31.05.1985 р.н.) прийняв поблизу н.п. Берестове Харківської області.

Раніше “Терміново” повідомляло про смерть ще двох Героїв з Тернопільщини. Це Ружило Іван з Чортківщини та Мещеряков Євгеній .

Перейти до панелі інструментів