29.04.2024
Новини Оперативно

Оперативне командування “Захід” отримало нового командувача: кого призначили

Оперативне командування “Захід” від сьогодні очолює бригадний генерал Володимир Шведюк. Про це повідомили на сторінці військового з’єднання Збройних Сил України.

Шведюк звернувся до солдатів та офіцерів, де розповів, що ця посада для нього є великою честю та привілеєм, водночас і великою відповідальністю.

“Ми, як потужний організм, стоїмо перед великими викликами та завданнями, які потребують нашої кропіткої роботи, відданості та професіоналізму. Ядро оперативного командування «Захід» – велика кількість досвідчених офіцерів, готових долати будь-які труднощі. І я вірю, що ваш потенціал як команди досягне ще більших успіхів.
Я прагну до того, щоб наше командування стало зразком військової досконалості та тактичної майстерності. Разом ми зміцнимо нашу обороноздатність і продемонструємо непохитну відданість захисту нашої країни. Нам немає іншого вибору, як перемогти. І ми це зробимо”, – йдеться у повідомленні.

Довідка. Володимир Шведюк родом із Вінниччини, бригадному генералу 54 роки. Народився у сім’ї військовослужбовця, закінчив Національну академію оборони України. Брав участь в АТО, був військовим комісаром Чернівецького обласного військового комісаріату оперативного командування «Захід» Збройних сил України. 

Перейти до панелі інструментів