27.07.2024
Новини

Для чого посеред площі у Тернополі встановили опудало путіна?

У Тернополі на Театральному майдані встановили опудало російського диктатора путіна, спорядження його військових, тубуси від зброї тощо. У такий оригінальний спосіб колишні військові, члени благодійного фонду “Ми з Кам’янського” збирають гроші на автомобіль та спорядження для 25-ї бригади.

Волонтери благодійного фонду Андрій та Віктор розповіли “Терміново”, що є ветеранами, які захищали нас у 2014 році. З початком повномасштабного вторгнення їх комісували з лав Збройних Сил ЗСУ через поранення, які отримали на попередньому етапі 10-річної війни.

“Та ми не можемо залишити хлопців, які мають реальну потребу, і з власного досвіду знаємо, наскільки на фронті необхідні автомобілі та дрони. Це те, що рятує життя”, – розповідає колишній військовий Віктор нашим журналістам.

У Тернополі представники благодійного фонду “Ми з Кам’янського” перебувають уже чотири дні. Раніше вони влаштовували такі виставки у “Подолянах”, а також біля автовокзалу. Скільки коштів уже вдалось зібрати, не розповідають, адже ще не рахували.

Перейти до панелі інструментів