29.04.2024
Відео Новини

Дрифтували під гучну музику, висунувши ноги з вікон авто: небезпечні розваги тернополян показали на відео

У Тернополі посеред центру міста молодики задля розваги влаштували шалений дрифт під гучну музику. Вони не лише займалися екстремальним водінням, але й викладали відео в Інтернет. Про це заявив новопризначений очільник поліції Тернопільщини Сергій Зюбаненко.

“Вирішуємо ще одну проблему тернополян✔
Незважаючи на зайнятість, я завжди знаходжу час для спілкування з громадянами в соцмережах. Мені надійшло чимало особистих повідомлень про те, що невідомі особи на вулицях міста порушують тишу та не дотримуються комендантської години. Молодики, катаючись на елітних автівках, створюють аварійні ситуації для учасників дорожнього руху.
Від себе особисто хочу сказати – це неприпустимо! Коли в країні війна, й наші хлопці гинуть за рідну землю – інші розважаються, аби підняти свій адреналін.
Поліцейським вдалося встановити особи п’ятьох правопорушників. Це місцеві мешканці 1998, 2000 та 2004 років народження. Молодики не тільки займалися екстремальним водінням, а ще й викладали відео в інтернет. На водіїв працівники патрульної поліції склали адміністративні матеріали за порушення правил дорожнього руху та провели профілактичні бесіди.
Тож, якщо любителі швидкої їзди продовжуватимуть й надалі займатися так званим «дрифтом», ми знайдемо їм заняття з високим вмістом адреналіну.
ЗАПЕВНЯЮ: якщо такі інциденти повторяться, до порушників буде застосовано максимальну міру покарання.
Далі буде…”, – написав він на своїй сторінці у соцмережах.

Деталі у відео:

Перейти до панелі інструментів