20.04.2024
Новини Оперативно

Колишній директор Кременецької лікарні просив депутатів не поновляти його на посаді

Сьогоднішньому сесійному засіданню Кременецької міської ради передувала низка подій навколо КНП “Кременецька опорна лікарня”. Як повідомляло “Терміново”, учора вранці біля міськради збиралися працівники лікарні та протестували проти поновлення колишнього керівника на посаді. Пізніше стало відомо, що Павла Кісіля таки не поновлять через повідомлення виконавчої служби. А уже ввечері з`ясувалося, що 12 травня скликають позачергову сесію, де мають намір виконати рішення Рівненського міського суду.

Проте, сьогодні у залі засідань було не багатолюдно. Окрім міського голови Андрія Смаглюка, на сесію прийшли ще п`ять депутатів. Через відсутність кворуму засідання перенесли на невизначений термін.

Та колишній директор лікарні побажав все ж звернутися до депутатів.

  • Я хочу звернутися до вас і маю на це право. Ви порушуєте мої права. Скільки б не було тут депутатів – 1 чи 34, однаково хочу сказати. Я не буду ходити щоразу і розповідати одне і теж. Закликаю вас не порушувати мої права. Прийняття і звільнення директора відбувається за розпорядження міського голови, а не за рішенням сесії. Моє звернення до всіх депутатів: не приймайте незаконне рішення і не поновлюйте мене на посаді, бо це виключно компетенція мера, – зазначив Павло Кісіль.

 

На тому й розійшлися. Та історія продовжується і “Терміново” за нею стежить та інформує читачів.

Відео Зої Карп`юк

Перейти до панелі інструментів