19.04.2024
Новини

Колишнього директора Кременецької лікарні на посаді наразі не поновлюють

Ситуація навколо Кременецької опорної лікарні отримала новий розвиток подій. Раніше “Терміново” розповідало, що сьогодні вранці біля Кременецької міської ради зібралися понад 100 працівників медзакладу. Усі вони протестували проти поновлення на посаді колишнього директора Павла Кісіля. Та уже по обіді стало відомо, що наразі повертати “крісло” керівника колишньому очільнику не збираються, попри рішення суду.

Повідомлення про повернення виконавчого документу стягувачу без прийняття до виконання було підписане ще 4 травня. Старший державний виконавець відділу примусового виконання рішень управління забезпечення примусового виконання рішень в Івано-Франківській та Тернопільській областях Західного міжрегіонального управління Мінюсту розглянув заяву щодо примусового виконання рішення Рівненського міського суду. Виконавчий документ повернули без прийняття до виконання.

Попри це, як ми інформували раніше, колишній очільник лікарні вимагав у міського голови негайно поновити його на посаді.

Відреагував на проблему у Кременці й депутат ВР від округу Ігор Василів, до якого також звернулися 189 працівників лікарні з проханням не допустити повернення на посаду попереднього директора.

  • Безперечно, не можу залишатися осторонь цієї ситуації. Свого часу ми разом із депутатами та головою Кременецької міської ради, наглядовою радою зробили чимало, аби навести лад у КНП “Кременецька опорна лікарня”. До вирішення ситуації долучилися й небайдужі кременчани, своє слово, як і сьогодні, сказав колектив лікарні. Тож тепер, вважаю, не можемо пустити нанівець усе, що зроблено за останні пів року новим керівником. А зроблено чимало, і це помітно. Робитиму усе, що залежить від мене, аби допомогти врегулювати ситуацію. Кременецька лікарня не може робити крок назад, – наголосив Ігор Василів.
Перейти до панелі інструментів