27.04.2024
Новини

Ростуть як гриби після дощу: тернополяни скаржаться на нові МАФи у парках

З настанням тепла жителі Тернополя помітили, що у парках міста з’явилося кілька нових МАФів. Усі вони належать до єдиної мережі Мобургер. Цих кіосків дуже багато у всіх мікрорайонах міста.

Тернополяни обурюються, що у парках цих кіосків надто багато – і вони ростуть як гриби після дощу. Дехто навіть пропонує не купувати нічого у цих підприємців, тому що скоро парк може перетворитися на ринок.

“Коктейль молотова закиньте Тай все ))) добре що ще не поперек алейки. Як на Київській стоїть будка, яка перекриває весь основний тротуар. Там вже років 7 вона стоїть. Там схавав люд, і тут звикне”, – пише Milka Shust.

“Я вже не раз казав – проблема не тільки в Нездалі, а й в баранах що купують щось в тих кіосках. Якби не купували то б ті буди були неліквідні і їх не ставили масово”, – коментує Сергій Третяк.

“Сьогодні на моїй улюбленій алеї появилося це доробало. Хто дав дозвіл зіпсували красу? Невже ми такі голодні? Почуваюся жахливо…”, – пише Лідка Тімошкіна Ящищак і публікує фото нового МАФу.

Ola Rudyk “Надал має якусь персональну нелюбов до парків”

“То ж на центральній алеї вже є два таких самих! ” – обурюється Жанна Ратушна.

“Тут також часто за ніч виростають такі “гриби” ,вони сезонні і їх забирають за місяць-два. Але є такі,що вічні,посеред прекрасної архітектури”, – Yulka Pakhomova.

Перейти до панелі інструментів