19.04.2024
Новини

Тернопільський гурт TVORCHI вирушив на Євробачення

Вчора ввечері тернопільський гурт TVORCHI вирушив на Євробачення, де представлятимуть нашу країну. Про це розповіли в “Укрзалізниці”.

“Гурт TVORCHI, який цього року представлятиме Україну на Євробаченні, вчора ввечері відправився поїздом Київ – Хелм (під кодовою назвою TVORCHI EXPRESS) до Ліверпуля, де вже за кілька днів розпочинається наймасштабніше щорічне пісенне шоу”, – йдеться у повідомленні. В “Укрзалізниці” також кажуть, що члени гурту просто в потязі роздавали усім охочим автографи.

Наймасштабніший пісенний конкурс Європи відбудеться у Ліверпулі у 3 етапи – перший півфінал – 9-го травня, другий – 11-го, фінал – 13 травня. На Євробаченні Україна буде змагатися із 36 країнами-учасницями. Чорногорія, Північна Македонія та Болгарія відмовилися від участі через брак коштів. А росію, до речі, відсторонили від конкурсу через війну проти України. Також дискваліфікували білорусь – через порушення прав людини в країні.

Що кажуть букмекери?

На офіційному сайті “Євробачення” є букмекерський прогноз переможців, який час від часу змінюється. Станом на сьогодні українському колективу TVORCHI пророкують третє місце.

Перейти до панелі інструментів