19.04.2024
Новини

Надал проти НАЗК: у суді мера захищатиме Масі Найєм

Міський голова Тернополя Сергій Надал повідомляє, що підписав договір з адвокатським об’єднанням Miller, засновником якого є відомий правозахисник і адвокат, Герой війни Масі Найєм. Про це мер розповів на своїх сторінках у соцмережах, поширивши відповідне відео.

“Чиновники НАЗК, маніпулюючи інформацією, розповсюдженою у пресі, ставили передусім завдання звести наклеп на мене, принизити честь та гідність як міського голови та скомпрометувати ділову репутацію. Заради цього ці чиновники порушили вимоги законодавства, публічно поширювали неправдиву інформацію та оприлюднили протокол, з яким не надали можливості мені особисто ознайомитися”, – йдеться у повідомленні.

Судове засідання щодо цієї справи відбудеться 17 квітня.

“Ми будемо захищати інтереси міського голови Тернополя Сергія Надала у справі щодо виплат йому премії та матеріальної допомоги нібито в ситуації конфлікту інтересів.
Національне агентство з питань запобігання корупції склало стосовно цього протокол про адміністративне правопорушення. Ми переконані, що в діях Сергія Надала немає конфлікту інтересів, а протокол про адмінправопорушення складений із порушенням процедури. Надалу його навіть не надіслали у встановленому законом порядку та не надали можливості надати відповідь. Він взагалі дізнався про існування протоколу зі ЗМІ. НАЗК маніпулює громадською думкою, публікує інформацію про начебто вчинене правопорушення та стверджує про вину Сергія Надала. При цьому, рішення суду, яке б підтвердило чи спростувало версію НАЗК, немає. Така поведінка НАЗК є неетичною та суперечить Цивільному кодексу, який такі дії прямо забороняє.
Адвокати «Міллер» захищатимуть інтереси клієнта в суді”, – йдеться у заяві компанії Miller.

 

Матеріали за темою:

До 250% від посадового окладу: Сергій Надал під час війни виписував собі максимальні премії

Надбавки за секретність, високі досягнення, премії: яку зарплату насправді отримує міський голова Тернополя Сергій Надал

НАЗК надало докази преміювання Надалом самого себе у розмірі 250% та конфлікту інтересів (Документ)

Сергій Надал вкотре звинувачує НАЗК: тепер – у порушенні конституційного права та законодавства

Перейти до панелі інструментів