23.04.2024
Новини Промо

4 причини купити продукцію бренду Artioli

Історія італійського бренду Artioli налічує понад 100 років. 4 покоління сім’ї Артіолі підтримують репутацію золотого стандарту якості чоловічого взуття ручного виробництва. Кожна пара вирізається із матеріалів преміум-класу, обробляється вручну. Велика пристрасть, прагнення досконалості підтримують Artioli у створенні унікального взуття, предметів шкіргалантереї.

Протягом багатьох років компанія зосереджена на створенні моделей, які покращуються з кожним сезоном, але зберігають характерний стиль. Бренд є символом італійського мистецтва моди та дизайну взуття, передаючи секрети досконалості від батьків до дітей, щоб створити неповторний образ для чоловіка, який хоче виглядати вишукано.

Унікальність бренду

Поєднуючи традиції та технології, продукція компанії викликала фурор на початку кар’єри засновника лейблу. Северино Артіолі винаходив інноваційні інструменти, покращував виробничі процеси, запроваджуючи нові методи виготовлення взуття. Сьогодні компанія продовжує численні дослідження, експерименти, щоб гарантувати своїм покупцям найвищу якість та комфорт. Характеристики виробів Artioli є ідеальним поєднанням продуктивності та відмінних матеріалів. Це робить їх зручними у використанні, надає презентабельного вигляду.

З недавнього часу компанія зосередилася на створенні неформального взуття, призначеного для чоловіків, які цінують високу якість, але віддають перевагу більш сучасному вигляду. Бренд прагне задовольнити потреби покупців будь-якого віку, переваг, надавши можливість набувати моделей, які відповідають поточним тенденціям та різним стилям. Щоб створити образ, який буде відповідати розкішному взуттю, Artioli також пропонує ремені з такої ж шкіри, лінії гаманців, сумок, рукавичок, курток, пальто, валіз. Лейбл прагне допомогти чоловікам створити витончений, елегантний стиль.

Цінність виробів бренду

Купівля одягу Artioli має незаперечні переваги. Причини віддати перевагу продукції бренду:

  • Чудовий матеріал. Взуття зі шкіри високої якості дозволяє дихати нозі. Спеціальні матеріали підкладки та підошви зберігають ступні свіжими, сухими.
  • Надійність. Одяг лейблу можна вважати інвестицією. Міцна шкіра не псується з часом і прослужить багато років.
  • Зовнішній вигляд. Приваблива, оригінальна річ підкреслить стиль, унікальність.
  • Економія. Довговічне виріб дає можливість носити його протягом багатьох років. Це заощадить гроші у довгостроковій перспективі.

Продукція бренду пропонує широкий асортимент шкіряних виробів для цінителів якісного взуття, предметів галантереї незалежно від переваг та способу життя. Замовити речі лейблу можна в онлайн-магазині брендового одягу SohoRooms. На сайті представлено великий асортимент продукції люксових марок за прийнятними цінами.

Джерело: сайт sohorooms.ua

Перейти до панелі інструментів