09.05.2024
Новини

На Тернопільщині розпочалась реєстрація на мультипредметний тест

Сьогодні, 3 квітня, розпочалася реєстрація на цьогорічний національний мультипредметний тест, яка триватиме до 3 травня. Український центр оцінювання якості освіти забезпечить реєстрацію в безпаперовій формі.

Для реєстрації потенційному вступнику/потенційній вступниці потрібно створити персональний кабінет за допомогою спеціального сервісу на вебсайті Українського центру оцінювання освіти, вказавши реєстраційний номер облікової картки платника податків (РНОКПП), прізвище, ім’я, по батькові (за наявності), дату народження, дані документа, що посвідчує особу та виконавши такі дії:

  • Вказати реєстраційні дані, такі як контактну інформацію, категорію випускник/ця поточного року або випускник/ця минулих років, потребу створення особливих (спеціальних) умов, вибрати із запропонованих переліків навчальний предмет додаткового блоку та населений пункт в Україні або за кордоном, де він/вона планує проходити тест.
  • Завантажити сканкопії та/або фотокопії реєстраційних документів.
  • Підтвердити бажання взяти участь у тесті та надіслати внесену інформацію та копії документів на обробку до регіонального центру.

Український центр підготував демонстраційні варіанти тестів з усіх предметів, що можуть допомогти вибрати предмет додаткового блоку. Також можна дізнатися, де можна пройти тест за кордоном.

Після надсилання своїх даних на обробку, рекомендуємо періодично перевіряти свій персональний кабінет. Якщо ви помітите запис про необхідність внесення змін до своїх даних замість повідомлення про успішну реєстрацію та можливість формування сертифікату, то слід якнайшвидше виправити недоліки.

Перелік можливих недоліків включає: надання неправдивої інформації, недостатню кількість документів або надання документів, що не відповідають вимогам законодавства, або неможливість створення особливих умов для проходження НМТ, зазначених у медичному висновку.

Якщо ви виправите недоліки та надішлете їх на перевірку до регіонального центру до 7 травня, то вони будуть розглянуті. У разі потреби, ви зможете внести зміни до інформації про назву навчального предмета додаткового блоку, місцезнаходження на день проведення НМТ та потребу в проходженні НМТ під час додаткової сесії.

Докладну інформацію про процедуру реєстрації можна знайти в розділі “Процедура реєстрації”.

Перейти до панелі інструментів