25.04.2024
Новини

Ще одна втрата у спорті Тернопільщини: помер футбольний арбітр та тренер

Сьогодні, 15 березня, на 69-му році життя відійшов у вічність колишній голкіпер футбольних команд “Горинь” (Вишнівець), “Дружба” (Збараж), “Комбайнобудівник” (Тернопіль) Олег Скульський, – повідомляють у ФФУ Тернопільщини. 

Читайте також: “Справді був як другий батько”: відійшов у вічність відомий тренер з санного спорту Олександр Маляровський

Олег Йосипович Скульський – уродженець Львівщини, проживав у Вишнівці на Збаражчині (нині – Кременецький район). По завершенні активної футбольної кар’єри спершу займався суддівством футбольних матчів, обслуговуючи матчі чемпіонату Тернопільської області, а згодом перейшов на тренерську роботу. Зокрема, під його керівництвом команда вишнівецького ПТУ була неодноразовим переможцем обласних змагань серед команд свого відомства, завойовувала звання чемпіона Збаражчини серед дорослих. Значний внесок Олег Йосипович вніс у становлення футбольних команд “Горинь”(Вишнівець) та “Галич”(Збараж).

“Асоціація футболу Тернопільщини та вся футбольна громадськість краю висловлюють щирі співчуття рідним та близьким Олега Скульського з приводу важкої і непоправної втрати. Вічна пам’ять”, – йдеться у повідомленні.

Перейти до панелі інструментів