25.04.2024
Новини

“Справді був як другий батько”: відійшов у вічність відомий тренер з санного спорту Олександр Маляровський

На Тернопільщині помер знаний тренер з санного спорту Олександр Маляровський. Про це повідомляють у соцмережах вихованці педагога.

Світлана Кравчук пише: “Помер Маляровський Олександр Володимирович. На жаль, чуда не сталося. Ви завжди залишитесь в моєму серці. Завжди пам’ятатиму як Ви віддавали всього себе улюбленій справі – навчанню нас, тоді ще маленьких дітлахів, не просто санному спорту , а як правильно жити в цьому непростому світі – ніколи не здаватись, боротись за своє “місце під сонцем”, ефективно працювати, перемагати , завжди бути чесними та справедливими. Ви вклали велику працю, а тепер я наслідую ваші знання та старання. Світла пам’ять. Спочивайте з миром, мій НАЙКРАЩИЙ ТРЕНЕРЕ! Дякую Вам за те, що були в моєму житті!”

“Він був хорошою людиною , найкращим тренером для всіх своїх вихованців.
Колись давно саме він познайомив мене і мою сестру з санним спортом. ! Він дав нам фундамент . ! Закохав мене у санний спорт. Завжди підтримував , вчив , справді був як другий батько. ! Спочивайте з Богом. Ніколи про вас не забудемо”, – згадує тренера Анжела Майборода.

Багато санкарів знають його як професіонала своєї справи. Відомо, що деякий час Олександр Маляровський хворів.

Співчуваємо родичам Олександра Володимировича. Вічна пам’ять.

Перейти до панелі інструментів