26.04.2024
Новини

Півроку чекав призову в армію, пройшов навчання в Англії: на війні загинув захисник з Теребовлі Євген Горак

Про ще одну важку та невиправну втрату повідомляють у Теребовлянській громаді. Менш, ніж за два тижні до свого дня народження під час виконання бойового завдання загинув 33-річний захисник Євген Горак.

“До останнього подиху Євген захищав нас від збройної агресії російської федерації на Луганському напрямку. У лютому 2022-го, одразу після повномасштабного вторгнення росії, чоловік зголосився добровільно піти на захист України.

Півроку Євген чекав призову в армію, двічі проходив медичну комісію і 5 серпня йому сповістили, що чекають у лавах ЗСУ.

8 серпня Євген виїхав на військову підготовку в Житомирську область, а згодом провів місяць на навчаннях в Англії. З жовтня проходив службу у десантно-штурмових військах 81 аеромобільної бригади.

23 лютого родина отримала звістку про загибель свого захисника. Євген отримав поранення нижньої кінцівки і ця травма виявилась несумісною з життям.

І сьогодні, в день його народження, 28 лютого, ми всі віддаємо йому шану та молимось за його душу.
Теребовлянська міська рада та її голова Олег Продан висловлюють найщиріші співчуття та підтримку молодій сім’ї: дружині Марії та 5-ти річному синочку Олександру.

Вічна та світла пам’ять героєві! Інформацію про зустріч домовини з тілом полеглого військовослужбовця повідомимо згодом”, – зазначають у міській раді.

Перейти до панелі інструментів