27.07.2024
Новини

“Не було б так образливо, якби не бачив це все з вікна”: тернополяни скаржаться на дискримінацію від обленерго

Сьогодні, 28 січня, згідно даних ВАТ “Тернопільобленерго”, в області діють стабілізаційні вимкнення споживачів згідно опублікованого графіку. Проте тернополяни скаржаться на дискримінацію з боку Тернопільобленерго. Зокрема, одну групу вмикають і на “червону” зону, а іншу не вмикають навіть на “оранжеву”. Про це жителі обласного центру пишуть у соцмережах, тому що дзвінки на усі контактні телефони не дають результату. Наприклад, на лінію ВАТ “Тернопільобленерго” за телефоном 0800504090 не можливо додзвонитися. Також “усі оператори зайняті”, якщо телефонувати на урядову лінію 1545.

“Я вже нічого не розумію. В Обленерго кнопки путають чи що. Матла 3 група не вимикали на червоне, а Яреми 2 група на жовте вимкнули. Не було б так обідно, якби з вікна не було видно того всього”, – пишуть користувачі у групі “Немає світла”.

“Тарнавського(бахус) взагалі не виключають ніколи”.

“Вони собі пробують, прощупують. Як краще.  А вдруг людям така кольорова гамма сподобається? Червоний – Зелений + Помаранчевий – І це таке замкнуте коло”.

“Кажу точно: поіхала комісія і вони дальше чудять”.

“Я не розумію сенсу вимкнення електроенергії вночі. Може якісь підприємства працюють цілодобово, чи хтось пере, прасує вночі масово? Хоч би опалення в будинках працювало. Це ж не так багато витрат, як вдень. Бо зранку прокидаюся, наче в холодильнику після 6 годин відсутності електроенергії”.

“Клас, в деяких будинках 3 групи світло було вже 6 год. тепер їх знов увімкнули і в них вже буде 9 год підряд світло, а 2 і 1 вимкнули на жовте, супер просто”.

Зокрема, користувачі зазначають, що сьогодні у 3 групі було світло навіть у так званій “червоній” зоні, а у 1 та 2 групах вимикають за графіком 6- 3+.

Нагадуємо, що нещодавно ВАТ “Тернопільобленерго” та його керівника оштрафували на 85000 та 1700 грн відповідно за несправедливе вимкнення електроенергії у Тернопільській області.

Перейти до панелі інструментів