20.04.2024
Новини Промо

6pm – магазин вигідних покупок у США

Американський ринок одягу, взуття та аксесуарів є дуже популярним. Велика кількість платоспроможного населення сприяє створенню високого попиту, що призводить до зростання кількості виробників та товарів. Водночас суттєво зростає конкуренція, внаслідок якої деякі вироби можуть залишитися непроданими наприкінці сезону.

Саме тому американські інтернет магазини часто надають своїм клієнтам знижки. До того ж у США існують спеціалізовані майданчики для продажу таких товарів. Одним із яскравих прикладів є сайт 6pm. Тут представлена продукція відомих брендів, наприклад:

  • Moschino Bags;
  • Nike;
  • UGG;
  • BOSS та ін.

Велика частина одягу, взуття та аксесуарів продається зі знижками до 75–80%.

Як купувати на 6pm

Загалом інтернет-магазин 6pm виглядає як звичайний мультибрендовий сайт. На головній сторінці вас зустріне помірна кількість корисної (що важливо) реклами. Вона інформує про вигідні пропозиції, що є на сайті, та абсолютно не заважає користуватися ним. Магазин має кілька розділів, що дозволяють обрати продукцію певного типу (взуття, одяг, сумки, аксесуари), відсортувати товар за призначенням (для жінок, чоловіків, дітей) або брендом.

Ще однією важливою перевагою, яка значно спрощує шопінг, є те, що інтернет-магазин 6pm знімає для своїх користувачів короткі відеоролики, які демонструють найпопулярнішу продукцію. Тобто в тому разі, якщо ви хочете купити, наприклад, взуття Timberland, відкрийте цікаву для вас модель на сайті та подивіться хвилинне відео, де вам покажуть обрану пару та як вона виглядає на нозі.

Магазин робить знижки на найрізноманітніші марки (від достатньо дешевих до дуже дорогих), тому тут є товари на будь-який бюджет. На покупці можна заощадити навіть кілька сотень доларів, а то й більше. Звичайно, досить часто така економія зумовлена тим, що в магазині залишився останній розмір або представлений лише один колір. Однак діють знижки не тільки на одяг і взуття, а й на сумки або аксесуари, розмір яких не має значення. Тому всім любителям великих знижок можна сміливо рекомендувати відвідування магазину 6pm, особливо в період розпродажів, коли розмір вигоди досягає свого піку.

Як купувати на 6pm українцям

Наявність інтернет-магазину значно спрощує процес шопінгу. Знайти необхідні товари в каталозі дуже легко, навіть якщо ви не знаєте досконало англійської мови та користуєтеся перекладачем. Наявність фото та відео допомагає чітко уявити, як виглядає реальна модель. Єдиною проблемою, яка турбує більшість покупців, є доставка з 6pm в Україну. На офіційному сайті компанії зазначено, що товари не відправляються за межі США. Отже, щоб їх купити, потрібно їхати в Америку?

Зовсім ні, адже в Україні давно існують логістичні компанії, які організовують доставку продукції з-за кордону. Вони надають своїм клієнтам американську адресу, що дозволяє самостійно зробити замовлення на сайті 6pm. Після отримання товару логістична компанія розраховує вартість доставки відповідно до тарифів, отримує оплату та відправляє його власнику в Україну.

Перейти до панелі інструментів