27.04.2024
Новини Промо

Дитячий традиційний одяг: вишиванки для дівчат

вишиванка

За останні десять років вишиванки повернулися до гардеробів багатьох українців. Цей елемент одягу вже потрапив у список «must have» поціновувачів моди. Але традиційний одяг має попит не тільки у дорослих, але й у дітей. Вишиті сорочки для дівчаток сьогодні можна знайти на будь-який смак та колір.

На сайті https://vzhe-vzhe.com/divchatam/vishivanki/ представлені різноманітні вишиванки, сорочки, сукні тощо, серед яких можна вибрати те, що краще за все підходить дівчинці за віком, фасоном, кольором, а також за особистими уподобаннями.

Чому варто придбати вишиванку для дівчинки 

Тільки батьки можуть визначити купувати вишиванку чи ні. Це не просто популярний одяг, який підтримує національну ідею. До головних аргументів за е, щоб зробити покупку можна віднести:

  • Вишивані сорочки та сукні завжди мають вишуканий вигляд, який дозволяє підкреслити природну красу дівчини. При цьому, сучасні моделі доволі універсальні та гармонічно поєднуються з повсякденним одягом.
  • Вишитий одяг завжди чудово виглядає під час урочистих заходів. В багатьох школах вишиванки часто використовуються на Першому дзвонику.
  • Вишиванка – носій національної ідеї, яка передається через старовинні орнаменти та візерунки, адже схожі візерунки наносили на свій одяг ще наші прабабусі. Попри те, що сьогодні вони вже не мають такого містичного сенсу, як це було раніше, таким чином можна віддати данину поваги минулим поколінням.
  • Широкий асортимент моделей дозволяє знайти варіант, який буде підходити маленькій власниці з будь-яким типом фігури.

Вишиванки для дівчат приємно носити, адже вони виконані з натуральних матеріалів, які дозволяють тілу дихати. При цьому важливо підібрати якісну модель, яка також не буде сковувати рухи чи доставляти незручності.

На що звертати увагу при виборі 

Коли ви вибираєте вишиванку для дівчини, треба дивитися на такі ж самі критерії, як при виборі звичайної вишиванки. А саме на:

  • Матеріал. Це особливо важливо для дітей, оскільки їх шкіра більш чутлива як до синтетики, так і до грубих натуральних тканин. Тому краще вибирати натуральні, м’які ткані, які приємні на дотик.
  • Зручність. Дуже важливо, щоб дитяча вишиванка була не просто гарною, але й зручною. Особливо в тих випадках, якщо це одяг для повсякденного носіння. Він не має стримувати рухи, або приносити будь-який інший дискомфорт.
  • Колір. Тут краще порадитися з майбутньою власницею та дізнатися, які саме кольори їй більше подобаються.
  • Візерунок. Сьогодні використовується багато різних симпатичних орнаментів.
  • Вишивка. Може бути машиною або ручною. Головне в обох випадках перевірити, щоб вона була якісною та надійною.

В цілому, вибір майже не буде відрізнятися від вибору вишиванки для дорослого. Єдине, що в цьому випадку краще робити його більш ретельно.

Перейти до панелі інструментів