19.04.2024
Новини

Ходили щонеділі до церкви, а поряд страшною смертю, вигризаючи дошки під собою, помирав собака. Страшний випадок на Тернопільщині

На Тернопільщині господарі залишили без їжі та води у вольєрі свого собаку, а все село про це знало, і ніхто нічого не зробив. Про страшний випадок жорсткого поводження з твариною заявила адміністратор групи Чортків Безпритульні тварини Юлія.

За її словами, все село було в курсі, що собака помирає голодною смертю, він вив страшенно, вигриз під собою дошки з голоду. А мешканці села Крогульці, що на Гусятинщині, щонеділі проходили повз вольєр, коли йшли до церкви, але не врятували собаку.

“Він вив жахливо. Мешканці села це чули і знали. Більше добавити немає що. М’ягких хмаринок песик.Ти своє відмучив. Коментарі закривати не буду. Гарні слова в сторону власниці вітаються!”, – пише Юлія.

В коментарях люди дуже обурені:

“Чули що собака виє і не випустили😡,що це за люди!!!Це жах!!!Хозяйка падлюка!Та невже всі такі?Не знайшлося жодної людини в селі???”

“Зате до церкви ходять щонеділі”

“Хай Бог їй пошле таку саму кончину.А люди що поглухли в тому селі? Яка дикість…(((”

Пишіть заяву на того сільського голову, який отримує гроші за те, що не реагує на проблеми свого села. А людей в селі немає, є просто натовп. Чули, як собака виє, гукає людей, просить допомоги, і нічим не допомогли. ЯК ЦЕ???? Вам жалко куска хліба для бідного створіння??? ВИРОДКИ просто!!!! Отак і віддавай тварин в села. Та ні за що!!! Бо, бачите, виявляється в селах немає ЛЮДЕЙ!!

Довідка. Жорстоке поводження з твариною – це кримінальна відповідальність. Карається  обмеженням волі на строк від одного до трьох років або позбавленням волі на строк від двох до трьох років з конфіскацією тварини.

Перейти до панелі інструментів