27.04.2024
Новини

Він вже з батьком…..Син колишнього мера Тернополя загинув на війні

На війні загинув Михайло Левків, син колишнього міського голови Тернополя Богдана Левківа. Страшну звістку повідомив у Фейсбуці Сергій Надал, а також його побратим Михайло Іваненко.

“Він завжди був на передовій допомоги людям, а після повномасштабного вторгнення із зброєю в руках боронив рідну землю”, – зазначив очільник міста.

“Сьогодні в першій половині дня на Сході України загинув Михайло Левків. Співчуття рідним та близьким! Спочивай з Богом Друже!”, – йдеться у повідомленні Михайла Іваненка.

Михайло Левків працював у міській раді, в управлінні соціальної політики. З початком війни він відразу пішов на захист України.

“Гірко, сумно, важко! Багато років приятелювали, допомагали один одному. Ніколи, Михайло не відмовляв – завжди вислухає та дасть добру пораду.
…спочивай з Богом, любий друже!”, – згадує Михайло Жмурко.

“Спочивай з Богом, дорогий Михайлику! Щирі співчуття мамі і родині”, – пише Надія Бабій.

“Вічна память нашому славному Герою!Це важка втрата для нашого колективу!Спочивай з Богом!Нехай Земля буде пухом! Велике співчуття рідним!”, – пише колега Михайла Таня Пилипчук.

Редакція “Терміново” висловлює співчуття матері, брату Анатолію, побратимам, друзям, які втратили рідну людину. Вічна Вам шана та пам’ять, Михайле Левків.

Перейти до панелі інструментів