19.04.2024
Новини

Завтра у Тернополі виступить гурт “PROBASS&HARDI” – автори треку “Доброго вечора, ми з України”

“PROBASS & HARDI”, український гурт, який найбільш відомий за треком “Доброго вечора, ми з України”, завтра приїде у Тернопіль з благодійним концертом. 

Менеджер гурту Максим Марко розповідає, що концерт вони організовують власними силами. Вартість входу – будь-яка сума на ЗСУ.

“Подія відбудеться у рамках туру “УНІВЕРАМИ УКРАЇНИ” в актовому залі педагогічного Університету. Вхід – будь яка сума донату. Запрошуємо всіх студентів та містян, не тільки з педагогічного”, – йдеться у повідомленні.

15 листопада у рамках благодійного туру Універами України, відбудеться концерт гурту “PROBASS ∆ HARDI”, в “Тернопільскому Педагогічному Університеті”, авторів треків “Доброго Вечора Ми з України”, “Козаки Йдуть”, “До Бою”, що зібрали десятки мільйонів переглядів та надихнули сотні тисяч людей на створення тік-токів.

Перший такий виступ відбувся нещодавно у спортзалі полтавської політехніки, разом вдалось зібрати 50.000 гривень! Цей виступ викликав резонанс у студентській спільноті, інші вузи почали запрошувати гурт виступити до себе. Роботи дуже багато, допомога потрібна зараз!

Перейти до панелі інструментів