26.04.2024
Новини Промо

Де вигідно придбати житло під Києвом

Рішення придбати квартиру – одне з найважливіших рішень в житті кожної людини. І, звичайно, кожен бажає щоб процес купівлі був простим, безпечним та максимально вигідним.

Більшість майбутніх інвесторів мріють про власне житло у столиці. Та, як відомо, квартири в Києві – це не дешеве задоволення. Тож, радимо вам придивитися до передмістя.

Для початку пропонуємо вам вирішити, яке ж місто біля Києва буде найкращим для життя.

Обирати варто по таким критеріям:

  1. Близькість до столиці. Особливо актуально для тих, хто планує продовжити працювати в Києві. Адже ніхто не хоче витрачати на дорогу дві-три, а то і більше, годин на день.
  2. Розвинена інфраструктура в місті. Наявність великих мережевих супермаркетів та аптек, кафе та ресторанів, спортзалів та салонів краси. А також різноманітних гуртків для дитячого розвитку.
  3. Парки та сквери для сімейного відпочинку. Наявність зелених насаджень вкрай важлива для якісного відпочинку на свіжому повітрі.
  4. Наявність в місті надійних забудовників. Адже до цього питання необхідно поставитися з усією уважністю: вивчити відгуки мешканців та інвесторів, подивитися на здані проєкти, їх дизайн та якість, поспілкуватися з менеджерами, дізнатися про всі можливі методи здійснення угоди, подивитися документи.

З усіх передмість Києва є місто, в якому зібрані в одне всі ці пункти. І це місто – Ірпінь.

  1. По-перше, Ірпінь знаходиться всього в п’ятнадцяти хвилинах їзди від Києва. Найближча станція метро Академмістечко. Також з міста курсують маршрутні таксі до метро Святошин, Оболонь та Мінська.
  2. Це сучасне місто з розвиненою інфраструктурою. Тут ви знайдете все для комфортного та цікавого життя. Різноманітні кав’ярні, кафе та ресторани різних кухонь світу на будь-який смак та гаманець, великий вибір фітнес-центрів з різними спортивними направленням, починаючи від звичних тренажерних залів до екзотичних танців, та безліч дитячих гуртків для розвитку вашої малечі.
  3. Ірпінь вважається найзеленішим та найекологічнішим передмістям столиці. І не дивно! На кожному кроці вас зустрічатимуть парки та сквери для сімейних прогулянок. Також в місті є сосновий ліс та дубові гаї, а ще довга протяжна набережна вздовж річки Ірпінь з громадською зоною для барбекю.
  4. Одним із найвідоміших та найнадійніших забудовників Ірпеня є Будівельна група Синергія. Це девелоперська компанія повного циклу, яка не просто зводить будинки, а намагається створювати в своїх житлових комплексах комьюніті серед мешканців, постійно комунікуючи з ними.

Новобудови Київської області, зокрема зведені Будівельною групою Синергія – це не просто красиві будинки. Це охайні прибудинкові території, що створені ландшафтними дизайнерами, це спортивні майданчики на території ЖК, покриття для яких створено з перероблених матеріалів, це вуличне освітлення, що змінює свою яскравість, в залежності від пори року та часу.

Купити квартиру в місті Ірпінь – це безперечно вдала ідея. Адже ви обов’язково зможете знайти житло з найкращим плануванням саме для вас та вашої родини. А ціни на житло вас приємно вразять.

Обираючи своїм забудовником Будівельну групу Синергія, ви можете обрати кращий варіант для себе: купити квартиру в Ірпені з ремонтом або без. В будь-якому випадку, вам запропонують різноманітні варіанти новобудов – біля лісу, парку чи набережної.

Перейти до панелі інструментів