20.04.2024
Новини

Серця розбиті, залишились тільки спогади: на війні загинув 34-річний воїн з Лановеччини Віктор Довгалюк

Товариський, веселий, терплячий… Таким був Віктор Довгалюк з села Білозірка на Кременеччині. Єдиний син у мами, вірний товариш і просто хороша людина. Таким його запам’ятали рідні та друзі.

“Довгалюк Віктор Іванович (1988 р.н) отримав несумісні з життям вогнепальні поранення біля населеного пункту Білогорівка Сєвєродонецького району Луганської області 21 жовтня 2022 року”, – повідомляють у Кременецькій районній державній адміністрації.

Він був навідником 2 відділення 2 аеромобільного взводу військової частини А2120.

“Господи, як витримати?! Як змиритись?! Як?!!!!😭😭😭 Легких тобі хмаринок, любий друже🙏🙏🙏 Не забудемо…Не пробачимо”, – пише Зоряна Довгалюк.

“Я не пам’ятаю свого дитинства на вулиці без нього, кожного дня веселий сміх, хованки, козаки-розбійники, лови, додому не заженеш, – пригадує Оля Бітківська. Дістаєш з пам’яті один спогад, а за ним “тягнеться” ще з десяток безтурботних дитячих історій.

Наше “оболоня” вже не те, нема стежин, які ми малими самі зробили, нема тих “хатинок” і веселого сміху цілими днями, але в спогадах це залишиться назавжди.

Я жартома казала,що мушу на твоєму весіллі так само “відгуляти”, як і ти на моєму….
Залишилися тільки спогади,які завжди будуть гріти душу.
Наші серця розбиті вчорашньою звісткою. Неможливо підібрати якісь слова. Війна не знає жалю і забирає найкращих.

Світла пам’ять тобі, друже дитинства!”.

Про церемонію прощання з Героєм та час поховання буде повідомлено додатково.

Редакція “Терміново” висловлює щирі співчуття мамі Олі, рідним, друзям, побратимам та усім, хто втратив дорогу людину. Вічна пам’ять…

Перейти до панелі інструментів